31.1.2012Tammikuun viimeisinä päivinä parasta on ollut huomata, kuinka ihanan auringon ihana valo ehtii jo tännekin, loistamaan päivä päivältä pidemmäksi hetkeksi pimeisiin nurkkiin.

Hei hei tammikuu, tervetuloa helmikuu.

24.1.2012


Tänään on ollut pilvien lomasta pilkistävä aurinko ja lintujen laulua puiden latvoista. On tuntunut ensimmäisiä kertoja koko talven aikana tosissaan talvelta, kun pakkanen on nipistellyt poskia ja lumi narskunut kenkien alla. Ihanaa, näitä päiviä olen odottanut jo niin kovasti.

Tämä tammikuu on ollut kummallinen kuukausi. Se on tuntunut kestävän ikuisuuden, ei se ennen ole näin pitkältä tuntunut. Samaan aikaan tuntuu, että päivät juoksevat enkä pysy perässä, tekemättömien töiden lista kasvaa enkä saa otetta mistään.

Kuuntelen tätä ja kaikki tuntuu taas kepeämmältä.

18.1.2012

Keskiviikon värejä.

***

Colors of Wednesday.

17.1.2012
Hento jääkuura kimaltaa ulkona jokaisella pinnalla, jota lumi ei ole peittänyt. On niin kaunista. On niin talvista.

En muistanutkaan pitäväni talvesta näin paljon.

15.1.2012


Eilen oli aurinko ja pakkasta, kimaltevat hanget ja luistelua ensimmäistä kertaa vuosiin (oli hurjan kivaa!). Tänään on pakkasta ja lumen peittämät puut, suolapähkinöitä ja hukkateillä olleen korun löytyminen, keittokirjojen selaamista, tekee mieli leipoa jotakin hyvää. Voisi ommella ja kirpputorillakin taidan käväistä. Hyvä viikonloppu kaikinpuolin, toivottavasti teilläkin!

9.1.2012Tammikuisena maanantaina ikkunalaudalla on talven ensimmäinen tulppaanikimppu ja lautasella suklaa-pähkinäbrownie. Flunssaisen päivä tuntuu heti asteen verran kivemmalta.

***

Tulips and chocolate-peanut brownies,  a good way to start a new week.

2.1.2012

Vuoden 2011 aikana julkaisematta jääneitä, yksi kultakin kuukaudelta, aivan kuten edellisenäkin vuonna.

Viime vuosi oli hyvä. Vaikka oli surua ja huolia, oli onneksi myös paljon iloa, naurua ja onnea tekemässä vuodesta sellaisen kuin se oli, ikimuistoisen. Ainakin yhtä hyvän toivon myös tämän vuoden olevan.

Toivon teille jokaiselle ihanaa ja onnellista tätä vuotta! Olkaa onnellisia ja toteuttakaa unelmianne!

***

One photo from each of last year's month. Just like last year too.

I wish you all lovely year 2012!