22.11.2012
On se aika vuodesta, jolloin on pimeää aamulla töihin lähtiessä ja illalla kotiin palatessa. Päivänvalon saattaa nähdä vilaukselta ikkunasta, jos sattuu vilkaisemaan työpaikalla oikeaan aikaan ikkunasta ulos.

Päivän pituus oli tänään alle viisi ja puoli tuntia. On totisesti marraskuu.

13 kommenttia:

 1. oi oi, mitkä valot! sain aivan ihana fiiliksen näiden kuvien katsottuani! valoisia päiviä sinne suomeen!

  VastaaPoista
 2. Hyvän värisiä kuvia tässä sarjassa.

  Totisesti marraskuu voi olla kaunis, sinun luonasi ainakin on.

  VastaaPoista
 3. Hämärää, pimeää ja märkää. Juuri tänään mietin, miten ankea Suomen marraskuu osaa toisinaan olla. Onneksi sinulla on paljon valoa!

  VastaaPoista
 4. I-ha-nat nuo valot! Oon haaveillu vähän samanlaisista, mutta semmoisista, joissa on ohutta kuutioiksi taiteltua kuviopaperia lamppujen päällä. Nuokin kyllä kelpais :)

  VastaaPoista
 5. Voi, luonasi on selvästi kotoisaa, juuri sellaista kuin omassanikin haluasin olevan. Pitää sytyttää kynttilämeri, kunhan töistä pääsee.

  VastaaPoista
 6. Täällä oli aamulla hippu lunta maassa, mutta huomenna se kuulema, se talvi tulee! Oikein varoteltiin. Ja ah miten herkut nuo sun edellisen postin marjat! :)

  VastaaPoista
 7. beautiful photos! I have the same lights but multicoloured. i can't imagine a world so dark, today was 39degrees C. Hot. Happy last day of november.

  VastaaPoista
 8. Täällä päivä taitaa olla vielä vähän pidempi, mutta pimeää on. Paitsi nyt, kun saimme lumipeitteen, maailma hohtaa valkoisena, niin kaunista.

  VastaaPoista
 9. very warm beautiful photos here.
  hope your week is going well with full
  of happy days.
  love
  coco

  VastaaPoista
 10. I've just discovered you through instagram, and falled in love with your blog. Love how much your pictures transmit.
  Warm regards, Elodie

  VastaaPoista