27.12.2011


Joulu oli hyvä. Toivottavasti teilläkin. Tänään ulkona riehuu myrsky. On hyvä päivä viettää kotipäivä.

23.12.2011Ihanaa, rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa teille jokaiselle!

***

Lovely Christmas to you all!

17.12.2011

Helsinki oli harmaa mutta ihana. Oli ihania ihmisiä ja paljon juteltavaa, naurua ja iloa. Aika hurahti kuin siivillä. Nyt on akut ladattu ja mukava olla taas kotona.

***

Helsinki was grey but lovely. I loved every moment I spent there.

7.12.2011

Tuli lumi, tuli ihanaa korttipostia ihanalta millalta (kiiitos!). Niiden myötä tuli myös vähän parempi mieli.

Alkuviikko on ollut aika kurja. Tuli takapakkia opinnäytetyöasioissa ja se on vetänyt mielen matalaksi moneksi päiväksi. On niin turhautunut olo. Huokaus.

Odotan ensi viikkoa, silloin lähden muutamaksi päiväksi reissuun. Tuntuu ihanalta päästä hetkeksi pois tästä kaupungista, ihan muihin kuvioihin. Sitä minä kyllä tarvitsen juuri nyt.

4.12.2011
Joulukuun alun aurinko ehti eräänä päivänä luomaan kotiin kultaisen loisteen. Unohdan joka vuosi, kuinka lyhyitä päivät joulukuussa ovatkaan. Ja tänä vuonna ne päivät ovat niin harmaita ja tavallistakin pimeämpiä. Nyt huomaan jo kaipaavani lunta. Musta joulukuu ei ole kovin kiva juttu.
***

I'm missing the snow, this snowless black December doesn't feel good at all. The days are getting shorter and shorter, today the lenght of the day was 4 hours and 24 minutes. Luckily the sun shines every now and then.