31.10.2011
Jos en tietäisi lokakuun olevan lopussa, en ehkä uskoisi sitä. En kyllä meinaa uskoa nytkään, syksy on edennyt niin hurjaa vauhtia ettei ole meinannut perässä pysyä. Huomenna alkavasta marraskuusta ei muistuta ulkona mikään muu kuin harvenneet värit. Puut alkavat olla jo paljaita, keltaiset lehdet ovat liiskaantuneet kaduille. On uskomattoman lämmintä, minusta tuntuu että muina syksyinä tähän aikaan on ollut jo paljon viileämpää. Vai kuvittelenko vain?

Eilinen kirppiskierros oli onnistunut, löytyi kultaisia valokuvakehyksiä, hopeinen kynttilälautanen, lasinen tuikkualusta, huivi... Kaikenlaista kivaa ja tarpeellista. Valokuvakehyksistä inspiroiduin ja päätin toteuttaa erään haaveilemani sisustusprojektin. Kerron siitä lisää myöhemmin, jos projekti etenee suunnitellusti. Olen siitä melkoisen innoissani.

Hyvää lokakuun viimeistä ja ihanaa marraskuuta!

***

Happy last of October, hopefully November will be a lovely month for you all.

23.10.2011

Viikonloppu on tainnut olla kylmin tänä syksynä. On ollut semmoinen oikein raa'an kylmä ilma. Kaulaan on saanut kääriä villaisen huivin ja laittaa pipon päähän eivätkä ne ole olleet yhtään liikaa (eilen pyöräilin ilman pipoa ja korvaparat olivat ihan jäässä). Aika kivaa, olenkin jo odottanut näitä loppusyksyn ensimmäisiä piposäitä. Muutenkin viikonloppu on ollut oikein mukava. On ollut pitkät yöunet, hömppäleffoja ja kynttilöitä. Oikein rentoa ja... no, viikonloppumaista.

Ensi viikolla taidan ottaa projektiksi kaappien siivoamisen, varasin parin viikon päähän kirppispöydän ja nyt saa taas tyhjentää ylimääräisiä tavaroita sinne. Ihanaa, onkin jo tuntunut että tavarakasoja on taas kertynyt sinne ja tänne...

21.10.2011


Ihanaa viikonloppua teille jokaiselle!

***

Lovely weekend to you all!

18.10.2011Kello on vasta seitsemän ja on jo aivan pimeää, on ollut jo jonkin aikaa. Ikkunasta katsoessa vastaan tuijottaa pimeys. Päivän pituus oli tänään vain yhdeksän ja puoli tuntia. Kummallista, en ymmärrä missä välissä nämä näin aikaiset pimeät illat ovat oikein tulleet. Aivan kuin salaa olisivat hiipineet paikalle. Aivan kuin joku olisi yhtäkkiä vetänyt pimentävän kankaan taivaanrannan ylle. Aivan kuin aika olisi kulunut nopeutettuna.

(ps. Haluaisin teettää valokuvista kortteja, mutta en vain tiedä, missä ne teettäisin. Olisiko teillä vinkkejä?)

***

It's only 7 pm and it's already dark outside.

17.10.2011
Juuri nyt ulkona on aika harmaata, mutta eilen, voi että - silloin loistivat kaikki syksyn värit kilpaa auringon kanssa. Oli hurjan kaunista.

On jotenkin sellainen olo, että mitä kauemmin olen ollut täällä hiljaa, sitä vaikeampi on tulla takaisin. Mutta nyt yritän. Onkin ollut jo ikävä tänne.

7.10.2011

Hei taas, pitkästä aikaa! Mitä sinulle kuuluu? Minulle kuuluu hyvää. Ulkona myrskyää, sade ropisee ikkunalautaan ja tuuli ulvoo. Pyykkikone pyörittää toista kuormaansa tälle illalle, sen hurina on rauhoittavaa. Neulomani kaulahuivi on ihan kohta valmis. Kiirettä piisaa yhä mutta se on hyvää kiirettä, ei ahdistavaa. Minusta on ihanaa, kun on tekemistä. En osaa vain istua aloillani ja pyöritellä peukaloitani.

Kuullaan toisistamme taas pian! Hei hei!

***

How are you? I'm fine. It's been quite busy but I have been having a lot of fun. Take care, bye for now!