27.4.2010

Minun tiistaini.
Lakkasin kynnet Samoalla, katsoin Little Miss Sunshinen ja tykästyin siihen heti, kuljin ulkona räntäsateessa suu auki ja yritin napata kolikonkokoisia räntähiutaleita suuhuni, söin neljättä päivää kaurapuuroa ruoaksi ja toivoin, että osaisin nukkua päiväunia (en vain osaa).

Entäs sinun päiväsi?

24.4.2010

Ei mennyt ihan suunnitellusti.Täksi viikonlopuksi minulla oli paljon suunnitelmia. Oli tarkoitus tehdä pitkä pyöräretki kameran kera, suursiivota, kiertää muutamat kirpputorit ja tehdä herkkuruokia, muutamat mainitakseni. Olin suunnitellut jo kaiken.

No eipä sitten mennytkään niin.

Eilisen vietin aivan järkyttävän vatsataudin kourissa. Kaksitoista tuntia makasin kylpyhuoneen lattialla, koska pienikin liike teki vain olosta kahta kauheamman. Hiljoitellen vointi lähti sitten illalla paranemaan. Tänään olen kuitenkin vain kyyröttänyt sohvannurkassa syöden mustikkasoppaa ja keksejä. Leikekirjaan leikkelin muutaman uuden kuvan. Jospa tämä tästä.

Jotain hyvää kuitenkin tässäkin päivässä. Huuto.netissä huutoni tuli ykköseksi eräässä aivan ihanassa huutokohteessa, josta olen niin onnellinen ja iloinen. Pitkäaikaisesta haaveesta tulee vihdoin totta! Siitä lisää, kunhan tavarat tulevat tänne asti. Mutta pakko sanoa, että olen aivan täpinöissäni enkä malttaisi millään odottaa. Huihaiheihihihihihiiii!

(Ja eipä siitä pyöräretkestä olisi ehkä mitään tullutkaan - aamulla satoi räntää ja koko päivän on näyttänyt tuulevan ihan vietävästi. No, pitää retkeillä sitten jonakin toisena viikonloppuna.)

21.4.2010Eilen näin kevään ensimmäisen leppäkertun ja jäin ihastelemaan sitä niin keskittyneesti, että miltei myöhästyin linja-autosta.

Tänään piilotin itseltäni kaikki karkit ylähyllyjen takimmaisiin nurkkiin. Nyt alkoi karkkilakko.

19.4.2010

Parvekkeella.

Parveke pääsi kevätsiivouksen kohteeksi. Imuroin pois kaikki talven aikana tulleet pölyt ja roskat, levitin sementtilattian suojaksi lapsuudenkodin varastosta viime kesänä pelastamani, päädyistä hyvinkin rispaantuneen räsymaton ja pöytäliinaksi pääsi kirppikseltä löytynyt huivi. Kukkaruukut odottavat vielä kukkia, samoin kuin maatuskarouvamittari seinään kiinnittämistä (eihän se olekaan odotellut kuin vasta puolitoista vuotta...).

Vielä pitäisi pestä parvekelasit ja pyyhkiä pölyjä pinnoilta, mutta ne ehtii tehdä myöhemminkin. Nyt otan ison annoksen jäätelöä ja menen syömään sen parvekkeelle. Ilta-auringon paistaessa siellä on melkoisen lämmintä.

16.4.2010

Perjantaina.Pienehköjä tulvia joenmutkissa ja pelloilla, kuusi joutsenta kolmessa eri erässä (3+2+1), paljon pajunkissoja tienvarsilla, kosken kohinaa ja kevään tuoksua. Kävin yhdellä lempipaikoistani, pienellä laiturilla erään joen varrella.

Keväistä viikonloppua jokaiselle!

12.4.2010
Alkuun pientä purnausta. Kävelen usein lenkillä ollessani erään autiotalon ohi. Tänään kuljin taas siitä ohi ja huomasin, että talon ikkunoita oli rikottu. Tuli hirveän paha mieli. Miten jotkut kehtaavatkin, miksi kaikki pitää aina hajottaa? En ymmärrä.

Sitten kivempiin asioihin. Tänään ulkona pölisi katuhiekka ja minua vain nauratti, vaikka hiekkaa oli silmissä, suussa ja nenässäkin. Tuntui kuin olisi ollut pieni hiekkamyrsky! Aurinko lämmitti ja linnut lauloivat, sorsat uiskentelivat mereen laskevassa ojassa.

Kello on jo iltayhdeksän ja vieläkään ei tarvitse valoja. Hieman alkaa olla jo hämärä, mutta kyllä täällä vielä näkee aivan hyvin. Kohta laitan valot jalkalamppuun.

Kevät on ihana.

10.4.2010

Täällä ollaan

hyvin, kovin, erittäin kiireisenä. Ja siitä kiireestä johtuen melkoisen väsyneenä.


Anteeksi, kun olen ollut niin hurjan kurja enkä ole ehtinyt kommentoida teille juuri mitään kuluneen viikon aikana. Kiire on vienyt mennessään. Mutta lukenut olen teitä silti, melkein päivittäin.

Melkein tekisi mieli sanoa, että stop, nyt on tauon paikka tälle blogille, mutta en halua. Yritän voittaa kiireen ja ehtiä tänne niin usein kuin vain voin. Ja olettehan te silti siellä, vaikka vähän hiljaiseloa viettäisinkin?


3.4.2010
Eilen hajosi sateenvarjo. Heitin sen rautatieasemalla roskiin.

Tänään yllätin itseni ostaessani ruusuisen sateenvarjon. Se ei ole yhtään minunlaiseni, ei sitten ollenkaan. Mutta silti pidän siitä aivan hurjan paljon.

1.4.2010Iloista ja aurinkoista pääsiäisviikonloppua teille ihanille!