30.3.2009

Arvonnat

ovat mielestäni kivoja. On kiva aina jännittää, osuuko arpaonni omalle kohdalle. Lapsena minulla oli loistava arpaonni, nykyään en voita oikeastaan koskaan mitään.

Koska pidän arvonnoista (ja etenkin sen takia, että tämä on sadas kirjoitus ja te olette niin huisin ihania), päätin järjestää blogissanikin sellaisen.
Pienen arvonnan siis.


Kerro minkälaiset sukat sinulla on jalassasi juuri nyt ja osallistut arvontaan.

Osallistumisaikaa on torstaihin 2.4.2009 klo 10 saakka.

Onnea arvontaan ihan jokaiselle ja kiitos, kun luet blogiani!

26.3.2009

Torstaiaamu.
Minä ja aamu emme ole yleensä kavereita.
Olen aamuntorkku. Nukun mielelläni pitkään, ja aikaiset nousut ovat tuskaisia. En pääse kunnolla aamuisin käyntiin ja usein myös nukun pommiin. Se johtaa siihen, että lähes joka aamu tulee aina kiire.

Mutta joskus minä ja aamu olemme kavereita.
Se tapahtuu silloin, kun saan nukkua vähintään puoli kahdeksaan. Lukea aamulla rauhassa lehden ja syödä kunnollisen aamupalan.
Tänään minä ja aamu olimme kavereita.

Oletko sinä aamuntorkku vai aamuvirkku?

I'm not a morning person. I hate waking up (too) early in the morning because then I always sleep in. Then the morning is ruined.
But. I love mornings when I can sleep at least to 7:30 am, read the newspaper and eat a proper breakfast. On those mornings, like today, I'm (almost) a morning person.
Are you a morning person?

25.3.2009

Tavattiin

ensimmäisen kerran Anniinan kanssa.


Voi että oli mukavaa! Ensin istuttiin kahvilassa ja juteltiin.Sitten kuvailtiin ulkona ja juteltiin lisää.Oli hassua, kun tuntui, että tiesi jo vaikka ja mitä toisesta, vaikkei koskaan aiemmin oltukaan nähty. Juttua riitti koko ajan!

Kiitos vielä Anniina, oli hurjan kivaa!

We met for the first time with Anniina. We talked and walked and took some pictures. It was so much fun!

21.3.2009

Oranssia

ja auringon valoa.


Kangas löytyi kangaskaupan alelaarista - sitä on lähes kaksi metriä ja hinnaksi jäi alle kuusi euroa!

Orange and sunlight.
The fabric was a bargain - almost two meters and the price was less than 6 euros!

19.3.2009

Sinne, tänne,

tuonne.

Viime päivinä olen kävellyt paljon. Tuntuu, että koko ajan olen menossa jonnekin, mutta en siltikään tee mitään ihmeellistä.Kunhan vain kävelen siellä ja täällä.
Piipahdan ja pistäydyn.
Menen ja tulen.Mikäs siinä kävellessä, kun aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta pitkälle iltaan ja lumen alta paljastuu päivä päivältä enemmän asfalttia!

I've been enjoying the lovely spring days by walking, walking, walking around and around.

14.3.2009

Korit

löytyivät lomalla lapsuudenkodin varastosta, jonne ne olivat päätyneet mummulasta.
Nyt ne ovat minun.


Punaisesta tulee lehtikori. Mummu on sen kuulemma vuosikymmeniä sitten maalannut punaiseksi. Vaikkei kyseinen väri ei yleensä ole lempivärejäni, tässä korissa se toimii hyvin.Toiselle korille en ole vielä keksinyt sijoituspaikkaa tai tehtävää. Ehkä lankakoriksi, ehkä villasukkakoriksi, ehkä jopa seinälle koristeeksi? Jää nähtäväksi. Esille se tulee joka tapauksessa.These baskets are originally from my gradma's house. I found them from my parent's storage. Now they are mine. Red one is going to be a basket for magazines. The other one, well, I'm not sure yet what it's going to be.

9.3.2009

Paluu

arkeen.


Kyllä kevätloma tulikin tarpeen. Olin ihan rättipoikkiväsynyt ennen lomaa. Pinnakin oli niin tiukalla, että puolikaskin väärä sana - prätsprätspräts!


Leikkelin tänään leikekirjaan uusia kuvia. Osa pääsi kuitenkin kehyksiin ikkunalaudalle, koska ne olivat liian hienoja vihkon uumeniin joutuviksi.


Aurinkoista alkuviikkoa!

(Lehtileikekuvat Dekosta ja Glorian kodista.)

Back home again. I framed some nice pictures from Finnish magazines since I didn't want to hide them into my scrapbook's pages. Hope you have a sunny week!

6.3.2009

Päivän piristäjät.

Kimppu keltaisia tulppaaneja ja kevään ensimmäiset pajunkissat. Ihanaa!
Yellow tulips and spring's first willow catkins. I'm happy!

2.3.2009

Polka dots

on hurjan hauska sana. Ehkä jopa yksi lempisanoistani.


En tiedä miksi. Se vaan kuulostaa mukavalta.

Polka dots, polka dots, polka dots.
Poks poks polka dots.

Myös 'appelsiini' on kuin varkain kiivennyt lempisanojeni listalle. Ehkä olen jostakin syystä viehtynyt p- ja l-kirjaimien yhdistelmään?

Mikä on sinun lempisanasi?


I really like the word 'polka dots'. It's probably one of my favorite words. I like the way it sounds. Polka dots. I also like the Finnish word 'appelsiini', which means orange (the fruit).

What's your favorite word?