26.2.2009

Lähes

lomalainen. Ensi viikolla on kevätloma.


Suunnitelmia en ole tehnyt lähes lainkaan. Aion vain olla.


Kasa kirjoja tosin odottaa lukemista. Aloitin jo eilen kevyesti Sophie Kinsellalla, sen jälkeen piipahdan Lauren Weisbergerin VIP-ihmisten joukossa, siitä etenen Revolutionary Roadille ja lopuksi pysähdyn seuraamaan Poikaa raidallisessa pyjamassa.


Laiskotteluloma, täältä tullaan!


Next week I'm on spring leave. I'm planning to do nothing, except read some books. Lazy week, here I come!

24.2.2009

Kirkasta.Lähes häikäistyin tänään astuessani ulos ovesta. Sää on jotenkin muuttunut. On hyvin kirkasta, vaikka aurinko ei paistaisikaan. Kevät on tulossa.

Kirkkauden yllyttämänä puin päälleni parin euron tunikan, joka on kyllä kaikkea muuta kuin minun väriäni. En vain raaskinut jättää sitä ostamatta. Se tuntui niin keväiseltä ja raikkaalta. Eikä värikään loppujen lopuksi ollut niin paha, kun sitä muutaman tunnin on katsellut. Se on oikeastaan ihan kiva.It's so bright outside. Spring is coming. Loving it.

20.2.2009

Perjantaina

peukalon perheineen punasin ja peilille poseerasin,


kera kulhon ja kirahvin kirpparilta kotiuduin,pitsaakin poskeeni pistelin.


Valloittavaa viikonloppua!
Have a nice weekend!

18.2.2009

Kauniit, raikkaat, kimaltavat

pakkaspäivät ovat ihastuttaneet kuluneella viikolla. Niin kaunista!On ollut muutenkin mukava alkuviikko. Olen
nähnyt paljon uutta ja mielenkiintoista
tehnyt uusia päätöksiä
ollut entistä varmempi aiemmista valinnoistani
haaveillut
nauranut.

Mitä sinulle kuuluu? Miten sinun viikkosi on alkanut?


I love these beautiful winter days. It's so sparkling! It has been a nice beginning of the week.
How are you? How has your week begun?16.2.2009

Vuoden verran vanhempi.

Vietin viime viikolla syntymäpäivääni.


Syntymäpäivän kunniaksi vietin todellisen laiskotteluviikonlopun kirppiksillä hyviä löytöjä tehden, suosikkielokuviani katsellen ja herkutellen. Viikonlopun paras hetki oli kuitenkin ystävän tapaaminen pitkästä aikaa - olimme nähneet viimeksi kesällä!

Emilka haastoi minut näyttämään rakkaimmat lapsuuskuvani. Nämä eivät ole niitä kaikkein rakkaimpia - niissä rakkaimmissa ovat mukana vanhempani - mutta silti näissä on jotain, josta pidän valtavasti. Tässä siis tuulahdus 1980-luvulta.I had my birthday last week. Because of that, I decided to have a lazy weekend. I visited second hand shops, watched my favorite movies, saw a friend... It was really nice weekend!

Emilka tagged me to show my dearest childhood pictures. These are not my absolutely dearest photos but I like them a lot. I'm around 12-18 months old in these.

14.2.2009

Ihanaa ystävänpäivää

teille ihanille!


Lovely Valentine's Day to you lovely people!

11.2.2009

Ihana aurinko!

Kiitos ihana aurinko, kun ilmestyit juuri tänään piristämään päivääni! Tuntuu kuin olisin saanut heti huiman annoksen energiaa, nyt taas jaksaa keskittyä tenttikirjoihin!The lovely sunshine saved my day!

9.2.2009

Lapsena

olin melkoinen keräilijä. Pisimpään kerättävinä olivat tarrat, kiiltokuvat, servetit ja kirjepaperit, joita aina vaihdeltiin kavereiden kanssa.

Tarravihkot olivat aina mukana, kun mentiin kaverin luokse. Vihkon viimeinen sivu oli aina salainen - sinne laitettiin kaikista parhaimmat tarrat, joita ei halunnut antaa kenellekään vaihdossa. Joskus harvoin sieltä kuitenkin valikoitui jokin tarra kaverille. Oli aina iso juttu, kun sai joltakin kaverilta vihkon viimeiseltä sivulta tarran.


Myös käpyjä, nappeja, kiviä ja kolikoita muistan keränneeni. Varmaan paljon muutakin.Osa tarroista on vieläkin tallessa. Lautasliinat heitin menemään muutama vuosi sitten, kun ne sattumalta löysin varastosta. Niitä oli kertynyt monta sataa.Kuvat eivät kuitenkaan ole minun kiiltokuvistani. Ne ovat äitini lapsuudesta, äitini kiiltokuvakirjasta. Ne kuvat ja kirjaan kirjoitetut sanat ovat todellisia aarteita.


I liked to collect things as a child, for example stickers, note papers, serviettes and picture scraps. These pictures are from my mother's collection of picture scraps which she collected as a child. These are true treasures.

6.2.2009

***


Pakkasta on lämpötilamittarin mukaan vain -14°C, mutta en tiedä uskoisinko sitä. Tuntuu niin paljon kylmemmältä. Aikoinaan kirppikseltä parilla eurolla löytynyt lempparivillatakki on ollut viime päivinä kovassa käytössä - se on tarpeeksi lämmin.


Lunta on satanut jo monta päivää. Tuulee myös ihan valtavasti. Ulkona tekisi mieli kävellä silmät kiinni, koska muuten silmiin menee koko ajan lunta. Lumi on löytänyt tiensä myös parvekelasien raoista parvekkeellekin.
Mutta en valita. On tätä jo odotettukin. Kunnon talvea.

It's -14°C but it feels colder. It's been snowing for days. The real winter is here.

5.2.2009

Postia.


Sain postissa ihanan kortin. Laitoin sen jääkaapin oveen muistutukseksi siitä, että itsekin pitäisi lähettää useammin kortteja. On ihana saada postissa muutakin kuin laskuja ja mainoksia.

Samana päivänä askartelin kortin kirjeystävälleni.

Lähetä sinäkin jollekin kortti piristämään ja ilahduttamaan päivää.

I got a lovely card. I also made a card to my penpal. Make someone happy and send a postcard. It's always so nice to get real mail.

2.2.2009

Maanantain mukavimmat.

Tänään mieltä ovat ilahduttaneet

Gudrun Sjödénin kuvasto, jota vasta nyt ehdin selaillasyntymäpäivälahja pienelle sukulaistytölle


kehykset, jotka pääsivät vihdoin seinälle


koru, joka hävisi syksyllä muuton yhteydessä ja tänään yllättäen löytyi


ja uusivanha lamppu.


Mikä teki sinut tänään iloiseksi?

Today's favorite things. What made you happy today?