30.12.2008

Tämän vuoden viimeinen.

Vuosi 2008 on aivan kohta ohi. Aivan kuin vuodet kuluisivat nykyään entistä nopeammin. Tuntuu siltä, että ihan vasta olisi ollut tammikuu 2008. Mutta ei, se oli jo vuosi sitten!


Tämä vuosi on jäänyt mieleeni paljon muutoksia tuoneena. Mieleen nousee paljon ihania muistoja. Vuosi 2008 on ollut minulle hyvä vuosi - toivottavasti tuleva vuosi olisi vielä parempi.


Haluan kiittää teitä ihania ihmisiä, kun ilahdutatte päiviäni ihanilla sanoillanne. Olette upeita, äärimmäisen ihastuttavia ihmisiä. Kiitos.

Toivon, että vuosi 2009 tuo sinulle onnea, iloa ja ihanuutta, toteuttaa unelmiasi, tuo mukanaan ihania yllätyksiä ja on kaikin puolin hyvä vuosi. Onnellista vuotta 2009!


May the year 2009 bring you happiness, joy and loveliness. May it be the best year you have had. Thank you for following my blog.

28.12.2008

25.12.2008Toivon, että joulusi on sujunut juuri siten kuin olet itse toivonut. Ihanaa joulunpyhien jatkoa sinulle.

I hope your Christmas has gone like you have wanted. I wish you lovely Christmas season.

20.12.2008

Neljä päivää

jouluaattoon. Kirjoja, joulukortteja, pianon soittoa, ystävien tapaamista, joulun odottamisen tunnelmaa... On ihana olla taas Kotona.
16.12.2008

Pimeys

alkaa jo väsyttää. Tänään päivän pituus oli alle neljä tuntia.


Onneksi on edes lunta, että näyttää vähän valoisammalta.


Kävin kaupungilla asioilla. Oli niin kylmä, että naama meinasi jäätyä. Hirvitti katsoa ilman pipoa kulkevia ihmisiä. Miten he tarkenevat?


Naapuri soittaa pianoa. Kauniita sävelmiä. Olisipa minullakin täällä piano. Soittamisen sijaan ompelen. Yhdenlaista musiikkia ompelukoneen surinakin kai on.Lasken päiviä joululomaan. Sitten pääsen KOTIIN viettämään joulua läheisten kanssa. Kahden päivän kuluttua se tapahtuu.

15.12.2008

Yhdeksän päivää

jouluaattoon.

Olen taas täällä.

Ensimmäiset joululahjat ostin tänään.


Olen addiktoitunut kuumaan mehuun. En juurikaan pidä kuumista juomista, mutta tätä voisin juoda litrakaupalla. Ostin termospullonkin, että voisin keittää kerralla isomman määrän mehua.


Lopetin karkkilakon. Suklaa sulaa ihanasti kuuman mehun seassa. Tammikuussa aloitan lakon uudestaan. Ehkä.


Innostuin taas neulomaan. Jämälankoja on kertynyt liikaa, ja niistä muodostuu hyvä kaulahuivi.


Olen huomannut ihastuneeni helmikoruihin. Ovat koruista parhaimpia.Ihmettelin jälleen kerran rahapuutani. Yleensä olen onnistunut kuihduttamaan kaikki huonekasvini muutaman viikon jälkeen. Tämä on sitkuttanut hengissä jo melkein vuoden. Varmaan ennätys.

3.12.2008

Viikonloppuun ja alkuviikkoon

on kuulunut

... junailua ja sairastamista. Flunssa ja kuume saivat minut sohvanpohjalle pariksi päiväksi. Vähän on vielä heikko olo - suunnistin kuitenkin jo tänään luennoille.
... villapaitoja ja kynttilöitä.... tauluja ja verhoja. Taulua katsellessa tulee hinku lähteä Pariisiin.... siivoamista ja lehtikorin tyhjentämistä. Olen aina hirveän laiska tyhjentämään lehtikoria. Se on aina ihan täynnä, kun viimein ja vihdoin vien lehdet lehtikeräykseen.Tälle viikolle oli paljon tekemistä suunniteltuna, mutta flunssa pilasi suunnitelmat. Onneksi viikko on vasta puolivälissä - on siis monta päivää vielä aikaa toteuttaa kaikki suunnitelmat.