29.9.2008

Syksyn väriloistoa

jälleen kerran. Kunpa nämä hehkuvan raikkaat syysvärit jatkuisivat vielä pitkään!
28.9.2008

Viikonloppu sujahti

ohi kuin hetkessä. Olin käymässä vanhempieni luona - oli mukavaa!

Etsiessäni villalankoja löysin äitini kouluaikaisen kasviston. Muistan, kuinka aina lapsena ihailin sitä, katselin kuivia kukkia ja suunnittelin oman kasviston tekoa. Aina se jäi tekemättä. Ehkä ensi kesänä...Aloin myös kutoa, kuten teen joka syksy. Useimmiten kutomisinnostus lopahtaa kesken kaiken - kaapista löytyy puolikkaita villasukkia, lapasia, myssyjä... Jospa nämä lapaset saisin kuitenkin tehtyä kokonaan. Lapasia tarvitsee aina.


Piipahdin myös kirpputorilla - näiden lisäksi löytyi ihanan pehmeä huivi ja hame. Huppari on niin ihanan pirteä, että se oli pakko ostaa! Minulle tulee siitä aina mieleen ampparimehujäätelö.


Kotiin tullessa pihalta löytyi ihanan värisiä lehtiä. Ne pääsivät pihlajanmarjojen seuraksi sisälle.

24.9.2008

Olen

sanaton ja järkyttynyt eilisen tapahtumista.

Ajatukseni ovat läheisensä menettäneiden luona.


19.9.2008

Matkakuume

on kavala kuume. Varsinkin silloin, kun matka ei millään onnistu.

Itse olen saanut sen kuumeen. Huomaan jatkuvasti selaavani netissä eri matkanjärjestäjien sivuja. Haaveilevani milloin matkasta kaukomaihin, milloin viikonloppumatkasta johonkin Euroopan kaupunkiin.

Juuri nyt lähtisin mieluiten Sveitsiin ihailemaan kauniita maisemia. Tai sitten Norjaan. Tai sitten Irlantiin, johon olen ihan ihastunut 17 neliön kuvien jälkeen. Tai sitten jonnekin kauas, vaikka Karibialle tai sitten Japaniin Kuukkelin kuvien innoittamana. Lista on pitkä...

Jonnekin olisi kuitenkin päästävä.

Se ei vaan nyt onnistu. On opiskeluja ja töitä ja muita menoeriä.

Jatkan haaveilua ja muistelen edellistä Lontoon matkaa muutaman vuoden takaa.

Minne sinä haluaisit matkustaa juuri nyt?
15.9.2008

Ihanasta kaupasta

löytyi ihania juttuja.

Sieltä löytyi ihania pinssejä

ja ihania kortteja. Kortit on suunnitellut Jenni Rope. Laitan ne seinälle. Pitäisi vielä löytää niille tarpeeksi simppelit kehykset.

Ja taidan ehkä käydä ostamassa vielä yhden pinssin - pöllöpinssin nimittäin.

14.9.2008

Kun ilma on

raikkaan syksyinen, on ulkona mukava olla.

Kunpa olisi vielä paistanut aurinko.Viikonloppuun kuuluu myös herkuttelu. Kirpputorilta löytyi eilen tällainen Arabian lautanen - sattuuko joku tietämään sen nimeä?

9.9.2008

Lempivillasukat

löytyivät muuton jäljiltä.
8.9.2008

Syksyn värit

ovat kauniit. Ne ovat voimakkaat ja lämpimät. Ne ovat kuin piristysruiske ennen pimeää loppusyksyä, aikaa ennen talvea. Odotan innolla ruska-aikaa - se on syksyn kohokohta.


4.9.2008

Kyllä minä olen

täällä. Hiljaiseloon on syynsä. Ensin meni nettiliittymä jumiin. Sitten meni kone jumiin. Sitten on vain ollut muuten niin kiirettä.

Mutta nyt olen taas täällä.

Pihlajasta oli pudonnut oksa maahan. Otin sen sisälle. Pihlajanmarjat ovat niin kauniita.Tein eilen kirpputorilta ihanan löydön. Vanhan, pienen lipaston, josta tulee yöpöytä. Harmi vaan, että siihen oli lätkitty tarroja pintaan. Pitää siis puhdistaa pinta ja maalata se uudestaan. Muuten se oli ihan täydellinen.