27.8.2008

Kirpputorilta löytyi

tänään kaksi esinettä. Niitä voisi kuvailla sanoin 'mukava löytö' ja 'todellinen aarre'.

Ensimmäisenä mukava löytö. Käytännöllinen ja kiva kulho, koska kulhoja ei koskaan voi olla liikaa.Ja sitten se todellinen aarre. Täydellinen löytö, jota olen etsinyt jo pidempään. Värikin sattui juuri sopivaksi - juuri tällaisesta olinkin haaveillut. Pinnatuoli.

Muutama vuosi sitten vanhempani myivät pois mummoni jäämistöstä jääneet pinnatuolit. Tuolloin olin sitä mieltä, etten ikipäivänä halua pinnatuolia - hyi sentään, mitä mummomaista tyyliä! Meni muutama kuukausi, ja mieleni oli täysin muuttunut. Harmittelin pinnatuolien kohtaloa. Sen jälkeen vastaan on tullut jos jonkinlaisia pinnatuoleja. Suurin osa on ollut aivan liian kalliita tai todella huonokuntoisia.

Tämä maksoi 8 euroa ja on loistavassa kunnossa!


Uuden kotikaupungin kirpputorien kiertely on vihdoin päässyt alkuun hyvällä menestyksellä!

23.8.2008

Uuden aloittaminen

on aina jännittävää.

Minullakin alkaa uusi jakso elämässä ensi viikolla. Aloitan uudet opinnot.

Lukion jälkeen opiskelin jonkin aikaa alaa, jonka sopivuutta itselleni epäilin jatkuvasti. Olisiko minusta tähän ammattiin? Tulin siihen tulokseen, että ei olisi. Päätin hakea opiskelemaan alaa, josta olen haaveillut jo useita vuosia. Hain sinne jo aiemminkin, mutten päässyt. Jäin muutaman paikan päähän.

Tänä vuonna kävi toisin. Aloitan opinnot tulevalla viikolla.

Odotan jännittyneenä tulevaa. Oloani voisi kuvailla monin sanoin. Jännittynyt. Innostunut. Haikeakin. Tulee ikävä monia entisen opiskelupaikan ystäviä.

Tunsin itseni kuin pieneksi ekaluokkalaiseksi valitsemassa ensimmäistä reppua koulutielle, kun kävin eilen ostamassa uuden kansion opiskeluja varten. Valitsin pirteän keltaisen.


Pahoittelen hidasta päivitystahtia. Se tulee muuttumaan, kun saan opinnot taas aluilleen ja elämänrytmi palaa normaaliin.

18.8.2008

Satunnaisia kuvia

viime päivien ajalta, jolloin on...

... ulkoiltu aurinkoisen sään aikana.


... ihailtu kaunista iltataivasta.

... pidetty sadetta.

... sisustettu uutta asuntoa.

... ja aseteltu tauluja tuomaan valkoisille seinille väriä.

11.8.2008

Leikekirjoja

on mukava tehdä. Laittaa kuvien avulla muistiin kauniita sisustusideoita, joita voisi käyttää pohjana omaan sisustukseen. Haaveilla ja pohtia, millaisia ihmisiä asuu kuvien kodeissa.

Joskus tuntuu, ettei aikaa leikekirjan tekemiseen olisi. Nytkin iso pino lehtiä odottaa sitä, että ehtisin käydä ne läpi ja valita lempikuvani leikekirjaan. Mutta kun alkuun pääsee, aika menee kuin siivillä eikä leikekirjan täyttämistä malttaisi millään lopettaa.

Ilonan ja monen muunkin bloggaajan innoittamana päätin esitellä muutamia yksityiskohtia omasta sisustusaiheisesta leikekirjastani.(Kuvat leikattu Kodin Kuvalehdestä ja Trendistä.)

7.8.2008

Syksy taitaa tulla

lujaa vauhtia. Aamulla oli niin kylmä, että turvauduin kaulahuiviin.

Kohta on kai aika vaihtaa kesäkengät syyskenkiin. Tai ainakin laittaa sukat jalkaan. Mutta ei vielä.


3.8.2008

Nyt se löytyi.

Lautalattiat. Isot ikkunat. Tilava keittiö. Rauhallisella paikalla, mutta silti lähellä kaikkea tarvittavaa.

Unelmieni täydellinen pikkukoti.

Olen niin onnellinen.

1.8.2008

Tietokoneelta löytyi

vanhoja kuvia mummolasta.